Refresh

This website np.pl.ua/2024/05/festyval-mozhlyvostey-dlia-mam-shcho-ta-khto-riatuie-mene-sohodni/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Фестиваль можливостей для мам: «Що та Хто рятує мене сьогодні»

Фестиваль можливостей для мам: «Що та Хто рятує мене сьогодні»

У Полтаві відбулася зустріч – діалог з відомою українською телеведучою та засновницею громадської організації “Фонд Маша» Машею Єфросиніною. Вона стала фінальним заходом проєкту ФЕСТИВАЛЬ МОЖЛИВОСТЕЙ ДЛЯ МАМ 2.0, який вже другий рік поспіль організовує Центр культури та дозвілля.

Ідея та організація зустрічі належить  членкиням ГО «Фантастичні жінки», які до початку заходу організували ярмарку-презентацію крафтової продукції та розіграш подарунків від партнерів проєкту.

На сцені директорка Центру культури та дозвілля Оксана Михайленко підвела короткі підсумки фестивалю та відзначила партнерів проєкту.

«Фестиваль можливостей для мам – це саме та нагода, щоб пізнати та удосконалити себе. Не важливо для чого: з цікавості, для досвіду, для нових знайомств. Важливо діяти, щоб бути головною героїнею свого життя» – говорить директорка Центру культури та дозвілля Оксана Михайленко.

Сам захід зібрав велику кількість жінок, які прагнули отримати підтримку, пораду та натхнення від Маші.

Під час спілкування спікерка ділилася своїм життєвим досвідом та думками про те, як знайти сили та мотивацію. Серед простих секретів Маші – турбота про своє фізичне та ментальне здоров’я, година в день для себе, сам на сам зі своїм «Я»: медитація, заняття спортом, читання книг, цінність маленьких радощів.

«Щирість Маші, її відкритість та вміння говорити доступно на складні теми глибоко мене вразила та стала справжнім джерелом натхнення» – поділилась враженнями Олена, учасниця проєкту «Фестиваль можливостей».

Розкриваємо секрет: готовність використати будь-яку можливість для розвитку – це вже успіх.

Фото – ЦКД

Перейти до вмісту